Iedereen een Prijs

Jawel! Ze zijn weer uitgereikt! De prijzen voor de beste wijn in het vliegtuig! Wat een opwinding, welk een spektakel! Gelauwerde vliegmaatschappijen weten niet hoe snel en juichend ze hun prijzen (Cellars in the Sky) publicitair moeten ventileren. Persberichten, YouTube-filmpjes, tweets, Instagram-foto’s – ze vliegen massaal in de rondte. Van Qantas, Malaysian Airlines, Oman Air, Singapore Airlines, TAM Airlines, Qatar Air, Lufthansa, Jetstar, Emirates, Air New Zealand, ja, van wie niet eigenlijk? Het is lastiger een airline te vinden die géén prijs in de wacht heeft gesleept. Het aantal prijscategorieën is namelijk oneindig. Zo ontving KLM de Best Business Class Fortified & Sweet Category Award. Niet meer en niet minder. Een hele prijs voor hun distillaat in de Business Class. Helaas dus geen Best Overall Wine Cellar of Best First Class Sparkling, noch de Best-Presented First Class Wine List alsook niet de Best Business Class Red, de Best Airline Alliance Wine List dan wel de Best First Class Fortified & Sweet Category. Enfin, er zijn net zoveel prijzen als airlines, dus van harte allemaal!