Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

goede broodjes

„Small world catering is een eetwinkel annex cateringbedrijfje. Je kunt er wat kleins eten of iets halen. Ze maken heel goede broodjes. De kip-avocado is heerlijk. Voor mijn rol in Wolf heb ik flink moeten trainen. Ik ben toen ook wel wat bewuster gaan eten. Meer salades, minder koolhydraten. Ja, ook minder brood. Voor een Noord-Afrikaan is dat heel lastig. Ik kom echt uit een broodcultuur. Maar gelukkig heb je van dat speltbrood en speltcrackers. Nu ben ik weer begonnen met gewoon brood eten. Maar het blijft link. Dan neem je een broodje op dinsdag, en op woensdag denk je: ik zou er wel weer een lusten. En voor je het weet, eet je het weer zeven dagen in de week. Lekker. Maar je hebt het niet nodig.”