‘Van een ‘niets’-plein naar het leukste plein van Amsterdam’

Foto Miriam Lommers

Miriam Lommers (44) bezocht vorige maand – wekenlang nonstop 30 graden, weet u nog – voor het eerst het recentelijk volledig nieuw opgeleverde Haarlemmerplein met de opvallende (en vanaf dag één immens populaire) waterfontein, en maakte daar deze foto. „Ik ben heel blij met de ‘remake’ van het Haarlemmerplein. Wat een aanwinst, geweldig. Van een ‘niets’-plein naar het leukste plein van Amsterdam. In de leukste (winkel) buurt.”

Heeft u een mooie foto gemaakt, wilt u iets met de lezers delen wat u de moeite waard vond vast te leggen? Lezers kunnen hun foto (of tekening) mailen naar amsterdam@nrc.nl (o.v.v. ‘Mijn Amsterdam’) en maken kans op plaatsing in NRC. Geen vergoeding, maar natuurlijk wel met naamsvermelding.