Live meekijken: reacties op Troonrede en presentatie van de Miljoenennota

Prinsjesdag gaat begin van de middag echt beginnen met de rijtoer van de Gouden Koets, de eerste Troonrede van koning Willem-Alexander en het aanbieden van de Miljoenennota in de Tweede Kamer door minister van Financiën Dijsselbloem. Kijk live mee via onze site.

Rond 13.00 uur vertrekken koning Willem-Alexander en koningin Máxima met de Gouden Koets van Paleis Noordeinde richting het Binnenhof, waar de nieuwe koning voor de de Troonrede zal voorlezen. Minister van Financiën Dijsselbloem gaat na de ceremonie in de Ridderzaal naar de Tweede Kamer, waar hij rond 15.00 uur de Miljoenennota zal presenteren. Om 16.00 uur geeft hij samen met staatssecretaris Frans Weekers een persconferentie op het ministerie van Financiën.