Kijken: onweerstaanbare dansbewegingen bij de bushalte

De internetsensaties liggen op straat, zo blijkt maar weer. Het betreft ditmaal een 35-jarige vrouw uit het Britse Southampton die zonder het te weten werd vastgelegd terwijl ze wachtte op de bus. En dan kan ze het niet helpen: ‘I just dance’.

De filmende toeschouwer zette Abba onder de aanstekelijke beelden, die de titel Eastleigh’s Got Talent - The Dancing Queen of the Bus Stop kregen. Ze maakte zo van deze vrouw, secretaresse in het dagelijks leven, een klein fenomeen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j9cd0ortxu0#t=41&hd=1

De ingetogen maar overtuigende danspassen werden door ruim 170.000 mensen bekeken, onder wie een theaterschrijver- en regisseur die haar vervolgens een rolletje aanbood. Gisteravond stond ze op de planken in The Point Theatre in Eastleigh, Hampshire in het stuk AH Men. Voorafgaand werd ze kort geïnterviewd door de Britse Metro en tegenover de krant uitte ze haar dankbaarheid:

“Het is heel vleiend en zonder twijfel heel spannend. Ik ben gewoon een alledaagse persoon die graag danst bij de bushalte. Ik vind het nog steeds ongelooflijk hoe dat is gegaan met die video. Dan denk ik: ‘wow, waarom ik?’

Iedere dag als ik uit mijn werk kom heb ik onderweg mijn oordopjes in en kan ik het niet helpen: ik dans gewoon. Waar ik ook ben, als ik muziek hoor beweeg ik mee. Ik denk dat iedereen die van muziek houdt zich daarmee kan identificeren.”

Ook onthulde ze naar welk nummer ze nu echt aan het luisteren was: Knock Down van Alesha Dixon. Dus onderstaande video is iets meer waarheidsgetrouw:
https://www.youtube.com/watch?v=3qqhwjHi5z0&hd=1

Maar je kan er natuurlijk alle kanten mee op, deze beelden:

Twitter avatar tomasjung Thomas Jung Eastleigh’s got talent (Daft Punk - Get Lucky Version) love this @meghandeutsch http://t.co/DTs3e82obe