Vakantiekiekjes van twee Russische lefgozers op reis door Europa

Stuur twee Russische lefgozers op reis door Europa en de vakantiefoto’s worden een stuk minder saai. Onder meer de Dom van Keulen, de Sagrada Familia en de Notre Dame worden door de Russische free climbers Vadim Mahora en Vitali Raskalovym vanuit een hele andere hoek belicht.

Bovenop de Dom van Keulen.

Stuur twee Russische lefgozers op reis door Europa en de vakantiefoto’s worden een stuk minder saai. Onder meer de Dom van Keulen, de Sagrada Familia en de Notre Dame worden door de Russische free climbers Vadim Mahora en Vitali Raskalovym vanuit een hele andere hoek belicht.

Mahora en Raskalovym zijn niet onbekend. De foto’s die ze eerder maakten van hun beklimming van de Piramide van Cheops gingen de hele wereld over. Daarna werden ze door een telecombedrijf benaderd of ze niet een reisje door Europa wilden maken. “Telefoonverbindingen testen,” was het excuus dat aan de reis werd gegeven. Maar uiteraard ging het vooral om de fascinerende foto’s die ze maakten.

De Dom van Keulen

De Sagrada Familia

Warschau

Praag

Benidorm

Meer foto’s vind je op het blog van Mahora en Raskalovym.

    • Lex Boon