De wereld van Witte

None

Gaan // Festival De wereld van het Witte de Withkwartier Opening cultureel seizoen 13,14 en 15 september

Tijdens het festival De Wereld van het Witte de Withkwartier in Rotterdam wordt dit weekend het startschot gegeven voor een nieuw cultureel seizoen. De officiële opening is vanavond van 21.00 uur tot 23.00 uur met een licht- en geluidsshow van kunstenaars Joris Strijbos en Marco Broeders. Op zaterdag staat het onderdeel Food For Thought op het programma, met lezingen, workshops en rondleidingen van onder meer Marnix de Nijs, Kees Tazelaar, Jeroen Bosch en Sjoerd van Tuinen. Zondag volgt vervolgens het onderdeel Familiedag, waar ook een hoop te doen is voor jong publiek. Zoals elk jaar wordt het weekend afgesloten met de Kunstveiling. De toegang is gratis. Voor wie niet zelf aanwezig kan zijn: het festival heeft ook zijn eigen radiostation, met muziek en reportages. Te beluisteren via de ether en online.