Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Entertainment

voor kinderen

TF Jong kids evenement Op de laatste dag van het Nederlands Theater Festival organiseert Jeugdtheater de Krakeling een feestelijk jeugdprogramma. Er zijn workshops recensie schrijven, ontmoetingen met theatermakers, voorproefjes van voorstellingen en de uitreiking van de grootste jeugdtheaterprijzen. 15 sept, De Krakeling, Amsterdam. krakeling.cramgo.net

Teekenschool Rijksmuseum In de gerenoveerde Teekenschool van het Rijksmuseum kunnen kinderen nu hun talenten ontwikkelen tijdens workshops en cursussen. Van modeltekenen tot zelf verf maken, je eigen ontwerp produceren in 3D of vluchten in een levensgrote boekenkist, net als Hugo de Groot . za/zo/vakanties, Rijksmuseum, Amsterdam. rijksmuseum.nl