Kijken: een ‘magisch’ voorproefje op de nieuwe Star Trek

“‘s Werelds eerste echte Teleporter’, dat belooft dit filmpje te laten zien, als opwarmertje voor de film Star Trek Into Darkness. De Britse illusionist Scott Penrose stond met het ‘revolutionaire’ apparaat midden in een druk winkelcentrum en liet zijn publiek flink achter de oren krabben. Penrose pikt vrijwilliger na vrijwilliger uit de groep mensen, die

“‘s Werelds eerste echte Teleporter’, dat belooft dit filmpje te laten zien, als opwarmertje voor de film Star Trek Into Darkness. De Britse illusionist Scott Penrose stond met het ‘revolutionaire’ apparaat midden in een druk winkelcentrum en liet zijn publiek flink achter de oren krabben.

Penrose pikt vrijwilliger na vrijwilliger uit de groep mensen, die een voor een in de ‘Teleporter’ plaatsnemen, verdwijnen, en op een volledig andere plek tevoorschijn komen. Iedereen wil het begrijpen, maar de vraagtekens blijven hangen tot het onthullende einde van het filmpje.

    • Annemarie Coevert