Opinie

    • Ik

Instelling

Moedeloos van enkele maanden zoeken naar vacatures, sollicitaties schrijven en afwijzingen verwerken, heb ik toch weer een leuke vacature gevonden. Er worden echter nogal wat eisen gesteld en dat weerhoudt mij er in eerste instantie van te solliciteren. Als ik mijn twijfels bespreek met mijn vriend, vraagt hij: „Wat is dat voor instelling?” Gepikeerd verdedig

Moedeloos van enkele maanden zoeken naar vacatures, sollicitaties schrijven en afwijzingen verwerken, heb ik toch weer een leuke vacature gevonden. Er worden echter nogal wat eisen gesteld en dat weerhoudt mij er in eerste instantie van te solliciteren. Als ik mijn twijfels bespreek met mijn vriend, vraagt hij: „Wat is dat voor instelling?”

Gepikeerd verdedig ik mijzelf waarom ik nog niet heb gesolliciteerd. Nadat ik ben uitgeraasd, herhaalt mijn vriend op rustige toon. „Wat is dat voor instelling waar je gaat solliciteren?”

Hilde Verheul

    • Ik