De Boeren Barometer

Kijken // AppBoer Zoekt VrouwApp voor volgers van Boer Zoekt Vrouw, kijk op: http://nrch.nl/336q

Na Zomergasten volgt die andere nationale televisiebezigheid: Boer Zoekt Vrouw kijken. Afgelopen zondag begon het zevende seizoen – dit keer buiten de Nederlandse grenzen. De beleving van BZV is niet compleet zonder app voor iPhone en iPad. Daarmee kunnen kijkers de interviews lezen met de boeren en de laatste ontwikkelingen volgen via een liveblog. Dit jaar is de BZV-app uitgebreid met extra rubrieken: De Boer Op en De Boeren Barometer. Met die eerste functie kunnen gebruikers op zoek gaan naar boeren in de buurt die verse producten verkopen. De Barometer geeft de plaatselijke weersvoorspelling weer, geheel in BZV-stijl met oeroude weerspreuken. Ook nieuw dit jaar zijn de profielpagina’s van de boeren.

    • Hans Klis