Opinie

    • Ik

Eeuwig jong

Één keer per jaar gaan wij op schildervakantie: drie oude vrienden (Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam 1955-1960). Eerder maakten wij de afspraak niet langer dan vijftien minuten per dag over onze gezondheidsproblemen te praten. Dit jaar een tweede afspraak: we blijven eeuwig jong / we spreken niet over de dood. Op dat moment kwam de

Één keer per jaar gaan wij op schildervakantie: drie oude vrienden (Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam 1955-1960). Eerder maakten wij de afspraak niet langer dan vijftien minuten per dag over onze gezondheidsproblemen te praten. Dit jaar een tweede afspraak: we blijven eeuwig jong / we spreken niet over de dood.

Op dat moment kwam de vrouw van een van mijn vrienden binnen met een oude foto van ons drietjes in haar hand. „Kijk eens hoe leuk, jongens. Die wil ik graag op jullie grafzerk hebben!”

Ton Sandig

    • Ik