Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Taal

Marktplaatspoëzie

hoe kan ik een meerwaarde in het huishouden worden ?

Hallo,

Ik ben een kerel uit het zuiden des lands.

Sinds lange tijd heb ik al het gevoel dat ik graag wil dienen in het huishouden..niet meer niet minder.

Ik ben er ondertussen achter gekomen dan niemand zal zeggen ...kom dat maar bij mij doen. Begrijpelijk omdat er tal van zaken bij komen kijken zoals wie ben ik, wat zijn me echte intenties, wat voor iemand laat ik in mijn prive-omgeving, etc. wat ik eigenlijk alleen maar wil is een meerwaarde in het huishouden zijn, dus niet zorgen voor extra onduidelijkheden.

Mijn vraag is dan ook : kunnen jullie me advies geven hoe ik echt een meerwaarde in een huishouden zou kunnen zijn ? Ik hoop echt dat jullie me kunnen helpen om ooit zo ver te zijn dat ik echt me gevoel kan laten spreken bij iemand die er zelf ook echt iets aan heeft.

Bij voorbaat dank