Video: Jean-Claude Van Damme doet een split met sambaballen in de hand

Een filmpje dat meer vragen oproept dan het beantwoordt, daar zijn we hier in principe niet zo happig op. Maar deze reclame bevat nu eenmaal een bakker die wordt aangemoedigd door Jean-Claude Van Damme die in een split met sambaballen schudt.

En dat doet hij ook nog eens ver boven de grond tussen twee muren in, op grote zakken meel en in de koelkast. Naast de sambaballen bespeelt hij trouwens ook trommels en een panfluit terwijl hij zijn wenkbrauwen ritmisch heft.

Tot zover de feiten. Het is nu dus de vraag waarom hij dat doet. De enige ‘verklaring’ die hij zelf geeft tegenover de man die het deeg te lijf gaat: “It’s Go Time. GoDaddy.” Aha.

GoDaddy is een bedrijf dat als core business domeinnamen registreert en als web host fungeert. De New York Times interpreteert het spotje als poging om het imago van het bedrijf op te krikken.

GoDaddy wil voortaan gezien worden als bedrijf dat kleine bedrijven helpt op te starten. En om dat te bereiken is geen uitdaging te gek, zo toont Van Damme aan in de spot volgens de Amerikaanse krant. De slogan voor nieuwe klanten volgens het bedrijf zelf: Van Damme! It’s Go Time.

    • Annemarie Coevert