Eerbetoon aan Brabant

gaan // meezingen Brabant Open Air eindhoven6 en 7 september brabantopenair.nl

Stadsfestival Brabant Open Air doet zijn naam eer aan. Op de vrijdagavond van het evenement treden er elf Brabantse zangers en zangeressen op. Artiesten als Guus Meeuwis, Gers Pardoel en Anneke van Giersbergen spelen een eigen nummer en gaan samenwerkingen aan. Bovendien brengt elke artiest een ode aan Brabant. Op de tweede dag begint het festival ‘s middags en staan onder andere Bløf, Kensington, Blaudzun en Will & the People op het podium. Beide avonden worden afgesloten met een afterparty. Brabant Open Air trok de afgelopen jaren tienduizenden bezoekers en behoort tot de grootste muziekevenementen van Brabant. Tickets voor de vrijdagavond zijn er vanaf 20 euro. Een dag later kost de toegang voor het festival 32,50 in de voorverkoop.