De rauwheid van industrie

gaan // Fabrique MozaïqueMuzikale excursie Rotterdam7 september motelmozaique.nl

De industrie in de haven van Rotterdam vormt de inspiratiebron voor Fabrique Mozaïque, een nieuw festival georganiseerd door kunstfestival Motel Mozaïque. De eerste editie van dit evenement staat in het teken van Verolme YVC Bolnes, een werf met grote scheepshallen, rijzige kranen en allerlei soorten bedrijven. Er bestaan ontwikkelingsplannen voor het gebied, de loodsen zullen plaatsmaken voor woningen. Juist die tussenfase vindt Motel Mozaïque inspirerend. Tijdens de excursie worden er verhalen verteld over het heden, verleden en de toekomst van het terrein en zijn er kleine optredens van onder andere Spinvis. Na de rondleiding volgt een muziekprogramma met artiesten als SKIP&DIE, Tom Trago en Kadir Pelit. Er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar op de website van het evenement.