Titels van nieuw werk Salinger bekend

In de documentaire over J.D. Salinger worden de titels genoemd van de vijf boeken die van de schrijver op komst zijn, zo concludeert The Bookseller.

De titels luiden The Last and Best of the Peter Pans (een kort verhaal met daarin een hoofdrol voor de protagonist van The Catcher in the Rye, Holden Caulfield), A Counterintelligence Agent’s Diary (een roman die Salinger baseerde op zijn ervaringen als verhoorder van krijgsgevangenen in WO II), A World War II Love Story (gebaseerd op Salingers korte huwelijk met Sylvia),  A Religious Manual (een boek waarin Salinger zijn geloofsovertuigingen uiteenzet) en The Family Glass, een bundel met daarin vijf korte verhalen over Seymour Glass en diens familie.

De documentaire is gemaakt door Shane Salerno, die samen met David Shields tevens een biografie van Salinger schreef die sinds gisteren in de boekhandel ligt.