Strikte dresscode

Een goede outfit is op het jaarlijkse stadsfestival Valtifest minstens zo belangrijk als de muziek. Thema’s als Multicolour, Beestenboel en All in the family sierden voorgaande jaren al de festivalposters. Kak! is het thema van deze editie, waarvoor wordt samengewerkt met internetsensatie Kakhiel. Het wordt de zesde editie van het festival, dat elk jaar plaatsvindt op de eerste zaterdag van september. De Jeugd van Tegenwoordig zijn gastheren van een eigen podium: Cultureel Centrum der Verschrikking, een combinatie van meezingers en drumcomputerterror, met onder meer Traxman, Interr-Ference, Ninjasonik en Serge. Dj en Valtifest-oprichter Joost van Bellen viert het tienjarige jubileum van zijn concept Rauw. Verder bestaat de line-up onder anderen uit Boys Noize, Duke Dumont, Aeroplane, Benny Rodriques, SHMLSS en Baskerville. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het evenement. Het festivalterrein is geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur.