Oneindig lang speelbaar

Spelen

// GameDota 2Voor: Windows, OS X, LinuxGratis

Voordat je Dota 2 kúnt spelen, moet je het léren spelen. Na tientallen uren begin je de verschillen tussen de ruim honderd speelbare personages te doorgronden en wordt duidelijk welke wapens het effectiefst zijn in verschillende situaties. Twee teams van vijf spelers trachten elkaars torens te vernietigen, waardoor het uiteindelijke doel, het hoofdkwartier, kwetsbaar wordt. Beide kanten genereren computergestuurde soldaatjes die blind op de torens afstormen en elkaar normaal gesproken decimeren. Door deze poppetjes – en elkaar – te doden, verdienen spelers upgrades en beïnvloeden ze het strijdverloop. De instapdrempel is vanwege alle opties en tactieken hoog, maar diezelfde diepte maakt Dota 2 oneindig lang speelbaar. Je hoeft er bovendien niets voor te betalen, al verleidt het spel je wel tot de aanschaf van (cosmetische) upgrades.