Luxe hotelfeestjes

gaan // HotelnachtFeesten in hotelsDen haag7 en 8 septemberHaagsehotelnacht.nl

Om te bewijzen dat hotels niet alleen iets voor toeristen zijn, openen dertien Haagse bedrijven dit weekend hun deuren voor inwoners van de stad. De lokale gasten wordt niet alleen een culinair, creatief en cultureel feestje beloofd, ze mogen tevens met korting blijven slapen. Het evenement is ook toegankelijk voor mensen van buiten Den Haag. Dit soort feestjes zijn een grote uitgaanstrend in steden als New York, Londen en Barcelona, volgens de organisatie. In Amsterdam openden hotels al eerder dit jaar de deuren voor inwoners. Een kleine greep uit dat programma: een poolparty in Crowne Plaza, een drankje op het dakterras van het Hilton en een hotelfeest bij Bel Air tot diep in de nacht.

Niet alleen tijdens de Hotelnacht worden er feestjes gegeven in hotels. Volgens de organisatie van het evenement richten luxehotels zich steeds meer op de inwoners van hun stad door bijvoorbeeld een live band te in huren of door themafeestjes te organiseren. Gasten vanaf 25 jaar ‘die iets te besteden hebben’, vormen daarvoor de doelgroep.