Opinie

Groot

Mijn nichtje Georgia woont bij ons om de hoek. Vorige week is ze naar de brugklas gegaan. Ik ben erg trots op haar, en daar maakt ze slim gebruik van door op de juiste momenten met me mee te gaan winkelen. Op zondagavond zie ik haar ineens met een vriendin in onze voortuin, hun lange

Mijn nichtje Georgia woont bij ons om de hoek. Vorige week is ze naar de brugklas gegaan. Ik ben erg trots op haar, en daar maakt ze slim gebruik van door op de juiste momenten met me mee te gaan winkelen. Op zondagavond zie ik haar ineens met een vriendin in onze voortuin, hun lange haren nonchalant opgestoken, stoere leren jasjes aan en smartphones in de hand. Wat wordt ze groot! Ontroerd loop ik naar buiten. Als ik opmerk dat het erg lief is dat ze haar favoriete tante gedag komt zeggen antwoordt ze beleefd: „Ehm, in jouw tuin hebben we wifi.”

A.A. de Jong