Opinie

    • Ik

McDrive

In de auto op weg naar mijn zus krijgen mijn vriendin en ik zin in iets lekkers. We besluiten om langs een McDrive te gaan. Eenmaal aan de beurt staat een vriendelijke stem ons te woord. Ik plaats het eerste deel van mijn bestelling: „Twee maal McKroket en…” Of ik iets harder kan praten vraagt

In de auto op weg naar mijn zus krijgen mijn vriendin en ik zin in iets lekkers. We besluiten om langs een McDrive te gaan. Eenmaal aan de beurt staat een vriendelijke stem ons te woord. Ik plaats het eerste deel van mijn bestelling: „Twee maal McKroket en…” Of ik iets harder kan praten vraagt de stem. Op luide toon herhaal ik: „Twee maal McKroket…”

Nog hoort de stem mij niet goed: „Harder praten mijnheer.”

Ik schreeuw de bestelling nu werkelijk uit. Wederom geen resultaat.

Of ik dan maar wat dichterbij de intercom kan komen. „Is goed!”, schreeuw ik, en knal met mijn hoofd tegen het nog dichte autoraam.

Walter Bril

    • Ik