Wie doodde Karl Brant? Vraag het hem zelf

The Final Moments of Karl Brant is een korte thriller, mooi en trefzeker vormgegeven als een ‘hard boiled’ Amerikaanse politieserie. Geleerde Karl Brant is zijn eigen proefkonijn voor een techniek om informatie uit het brein digitaal op te slaan. Als hij op raadselachtige wijze om het leven komt, zijn verschillende personen getuige en verdachte tegelijk.

The Final Moments of Karl Brant is een korte thriller, mooi en trefzeker vormgegeven als een ‘hard boiled’ Amerikaanse politieserie. Geleerde Karl Brant is zijn eigen proefkonijn voor een techniek om informatie uit het brein digitaal op te slaan. Als hij op raadselachtige wijze om het leven komt, zijn verschillende personen getuige en verdachte tegelijk. Maar in dit geval doet zich de mogelijkheid voor om ook het slachtoffer als getuige te horen. En passant rijst de vraag wat we precies moeten beschouwen als The Final Moments of Karl Brant.

    • Herbert Blankesteijn