Zoon van prinses Caroline van Hanover getrouwd

Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo op een eerdere foto deze maand.
Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo op een eerdere foto deze maand. Foto AFP / Valery Hache

Andrea Casiraghi, zoon van prinses Caroline van Hanover (de zus van prins Albert van Monaco) en zijn verloofde Tatiana Santo Domingo hebben elkaar vanmiddag het ja-woord gegeven, meldt persbureau AFP. De bruiloft is naar koninklijke standaarden ‘vrij simpel’ gehouden, schrijft het tijdschrift Hello.

De 29-jarige Andrea en de even oude rijke Colombiaanse erfgename Tatiana kondigden hun verloving vorig jaar juli aan. In maart werd hun eerste kind geboren, zoon Sasha. Casiraghi is na zijn moeder tweede in lijn van troonopvolging in Monaco, aangezien Carolines broer Albert nog altijd geen echtelijke kinderen heeft. Tatiana’s vader was een Colombiaanse zakenman, die in 2009 overleed. Andrea verloor zijn vader in 1990 bij een speedbootongeluk.

Na de ceremonie is er een lunch voor zo’n vierhonderd gasten, onder wie de Italiaanse modefamilie Missoni en Tatiana’s broers en zussen uit New York, gevolgd door festiviteiten in de stad. Op het feest neemt ook Charlotte Casiraghi, de zus van Andrea, een bijzondere plek in. Zij stelde de bruid en bruidegom aan elkaar voor.

In de menigte voor het paleis van Monaco stonden veel toeristen te wachten op de dagelijkse wisseling van de wacht, die bij wijze van uitzondering, werd gehouden in het paleis. Toen het echtpaar naar buiten stapte klonk er luid applaus.