Special over Angst

In deze opiniebijlage over angst zijn studenten van de Leidse VeerStichting opgetreden als gastredacteur. Het bureau Motivaction peilde de angsten van Nederlanders. Op 19 en 20 september houdt de VeerStichting voor studenten en niet-studenten in de Leidse Pieterskerk haar symposium ‘In staat van Angst’. De VeerStichting dient als platform om getalenteerde studenten in contact te laten komen met ‘vormgevers van de samenleving’. Voor meer informatie: deelnemers@veerstichting.nl of veerstichting.nl.

Hier komt een intro. Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro.Hier komt een intro. Een intro.