Noorderlicht

Uit de serie ‘To Have and Have Not’ van Anna Skladmann, te zien op fotomanifestatie Noorderlicht.
Uit de serie ‘To Have and Have Not’ van Anna Skladmann, te zien op fotomanifestatie Noorderlicht.

Fotomanifestatie Noorderlicht in Groningen heeft voor haar twintigste editie een nieuwe locatie: de oude Suikerfabriek. Daar zullen vijf tentoonstellingen en twintig internationale presentaties te zien zijn. Daaronder: The Sweet and Sour Story of Sugar, waarvoor zes fotografen in Nederland, Suriname, Brazilië en Indonesië ‘het verhaal van suiker’ vastlegden. ‘To Have and Have Not’ toont de wereld van de superrijken. Fotograaf des Vaderlands Ilvy Njiokiktjien toont haar work in progress over verjaardagen in Nederland.

Noorderlicht, 1 sept. t/m 13 okt. V. Heemskerckstraat. di t/m zo 11-18u. noorderlicht.com