Enge kinderen

lezen //

griezelverhalenCreepy kinderenReddit-Ouders doen boekje open over enge kinderenLees alle verhalen: nrch.nl/32na

„Mijn neefje (3) was op bezoek in mijn buitenhuisje. Hij vroeg me naar ‘dat meisje daar’, wijzend naar een van de slaapkamers. Er was echt niemand. Een andere keer kwamen er vrienden langs, met een dochtertje van dezelfde leeftijd. Ze vroeg twee keer op één dag naar ‘dat mooie meisje’, wijzend naar precies dezelfde slaapkamer. Weer later vierden we Kerst bij mij thuis. Mijn neefje wijst naar de foto van mijn vrouw en vraagt of ze ook komt, of dat ze in mijn buitenhuisje blijft. Mijn vrouw is tien jaar geleden gestorven.” Creepy? Het is slechts één van de vele verhalen in een heerlijk griezelig topic op Reddit, de zelfverklaarde ‘ voorpagina van het internet’. Het is al een wat ouder topic, maar kippenvel is gegarandeerd bij de verhalen over kinderen die spoken zien, kinderen die doodsbedreigingen uiten of anderszins thuishoren in een nieuwe Poltergeist-film.