In beeld

Atleten die door de lucht vliegen

Afgelopen zaterdag begonnen in Moskou de wereldkampioenschappen atletiek. De meeste aandacht gaat uit naar spectaculaire nummers als de 100 meter bij de mannen, die gisteravond gewonnen werd door favoriet Usain Bolt. Andere disciplines zijn misschien minder populair, maar leveren minstens zo mooie beelden op. Zoals de finale van het verspringen bij de vrouwen, die zaterdag en gisteren werd gehouden in het Luzhniki Stadium in de Russische hoofdstad. Het goud ging naar de Amerikaanse Brittney Reese, die vorig jaar in Londen ook al olympisch kampioen werd. Zilver was er voor de Nigeriaanse Blessing Okagbare, brons voor de Servische Ivana Španović.
Darya Klishina (Rusland).
Reuters / Dominic Ebenbichler
Darya Klishina (Rusland).
AP / Matt Dunham
Brittney Reese (VS).
AFP / Adrian Dennis
Brittney Reese (VS).
AP / Matt Dunham
Olga Kucherenko (Rusland).
AFP / Adrian Dennis
Olga Kucherenko (Rusland).
AFP / Adrian Dennis
Ivana Spanovic (Servië).
AP / Matt Dunham
Ivana Spanovic (Servië).
AFP / Antonin Thuillier
Blessing Okagbare (Nigeria).
AFP / Kirill Kudryavtsev
Blessing Okagbare (Nigeria).
AFP / Adrian Dennis