Kristin Chenoweth wil Anthony Weiner helpen ‘popular’ te worden

Still uit opname.

Arme Anthony Weiner. De man wil zo graag een comeback maken als nieuwe burgemeester van New York, maar hij krijgt tegenslag na tegenslag te verduren. Gelukkig wil actrice Kristin Chenoweth hem een handje helpen om ‘popular’ te worden.

Onlangs doken er opnieuw seksueel getinte foto’s en berichten op van hem. En van de week ging een van zijn woordvoerders over de schreef door in een interview te schelden op een voormalig stagiaire die een boekje had opengedaan over haar stage.

De relletjes hebben Weiners kansen op het burgemeesterschap van New York niet echt vergroot. In de laatste peiling van de week daalde hij als favoriet voor de positie onder kiezers voor de Democraten van de eerste naar de vierde plaats. Ruim veertig procent tot meer dan de helft van de stemmers vindt dat hij zich moet terugtrekken uit de race.

Slecht nieuws dus. Gelukkig is er uit onverwachte hoek hulp. In ‘The Tonight Show’ met Jay Leno zong actrice Kristin Chenoweth een parodie op het nummer ‘Popular’ uit de Broadway-musical Wicked, waarin ze Glinda speelde. De tekst bleek ineens heel toepasselijk op Weiner, al waren de songteksten wel ietwat aangepast:

“You wanna be the mayor,
stop acting like a big old whore.”

http://youtu.be/sgAjzlwClBw