Groeiboekje op social media

Netwerken //

voor oudersSproudlygratis app voor iPhone en iPadsproudly.com

Voor alle trotse ouders die geen genoeg kunnen krijgen van hun spruit is er vanaf vandaag Sproudly. „Een sociaal netwerk voor jonge ouders”, zegt oprichter Thijs van der Burgt. Het is een groeiboekje waarin je per dag, week of maand noteert hoe het gaat met je kind en hoe hard het groeit – maar dan digitaal en online. Daarop kun je net zoveel foto’s en video’s uploaden als je wilt, zonder dat je Facebookvrienden ongevraagd een overkill van jouw nageslacht te zien krijgen en je ontvrienden of blokkeren. Angst voor vreemden met verkeerde bedoelingen is niet nodig, alleen mensen die je hebt geaccepteerd als vriend – en dat wíllen – kunnen de foto’s en informatie zien die jij online zet. Er is ook een app.

    • Hsin-Chi Berenst