Opinie

Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Sport

Lege ramen

Ik fietste langs de boten naar huis en keek gefascineerd opzij naar de lege ramen van de prostituees van het Zandpad in Utrecht. Totdat ik frontaal op twee mannen botste, die zich met hun fiets aan de zijkant van het pad hadden opgesteld. Een kapot achterwiel bij een van hen was het gevolg. De man

Ik fietste langs de boten naar huis en keek gefascineerd opzij naar de lege ramen van de prostituees van het Zandpad in Utrecht. Totdat ik frontaal op twee mannen botste, die zich met hun fiets aan de zijkant van het pad hadden opgesteld. Een kapot achterwiel bij een van hen was het gevolg. De man keek verbouwereerd naar zijn fiets. Hij leek al wat van slag door de afwezigheid van de prostituees en dit kon er ook nog wel bij. Thuisgekomen zie ik nog wat wit en vertel ik mijn vriendin dat ik 150 euro heb uitgegeven op het Zandpad.

Alexander Eigenraam