Charity

Deze en komende maand dingen charitatieve instellingen weer mee naar de NRC Charity Awards. Met dit initiatief wil NRC Media charitatieve organisaties in Nederland ondersteunen. Wie maakt de meest aansprekende advertentie? Uit de inzenders zijn er inmiddels 24 geselecteerd die zich vanaf vandaag een voor een presenteren op een dubbele pagina, die de krant ter beschikking heeft gesteld. De winnende organisatie krijgt van een vakjury de NRC Charity Award; een onderscheiding bestaande uit een beeldje en vier dubbele pagina’s advertentie. Alle 240 deelnemers dingen mee naar de publieksprijs, die dezelfde beloning heeft. U kunt een stem uitbrengen op www.nrccharityawards.nl. Wie stemt maakt kans op een iPad.

Vandaag: de Vogelbescherming. Vogelbescherming Nederland is een onafhankelijke natuurbeschermingsorganisatie, gesteund door 153.000 leden. Vogelbescherming komt op voor alle in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd.