Baby gered uit bloedhete auto in Ouddorp, ouders op strand

Op de Brouwersdam in Ouddorp is vanmiddag een baby gered uit een bloedhete auto. Omstanders zagen het kind daarin liggen, zonder ouders, en waarschuwden de politie. De baby verkeert volgens de politie in goede gezondheid.

Op de Brouwersdam in Ouddorp is vanmiddag een acht maanden oude baby gered uit een bloedhete auto. Omstanders zagen het kind daarin liggen, zonder ouders, en waarschuwden de politie. De baby verkeert volgens de politie in goede gezondheid.

De ouders van het meisje waren op het strand. Volgens de politie wisten ze niet dat dat het met deze temperaturen erg heet wordt in een auto, meldt persdienst Novum. Ze zeiden tegen de politie dat de baby lag te slapen en dat ze regelmatig zouden gaan kijken in de auto. Het is niet duidelijk hoe lang de baby in de auto heeft gelegen. Het raam stond een klein stukje open.

De ouders zijn gevonden op het strand door leden van de reddingsbrigade, zo meldt de NOS. De politiemensen hebben een proces-verbaal opgemaakt. Het Openbaar Ministerie beslist later wat daarmee gebeurt.


Grotere kaart weergeven

    • Mirjam Remie