Video: afscheid NOS valt Toine van Peperstraten duidelijk zwaar

“Tsja, en euh, wat moet ik zeggen.” Na twintig jaar NOS presenteerde Toine van Peperstraten vandaag zijn laatste uitzending. En daar had hij duidelijk moeite mee. Met overslaande stem zet hij zijn laatste minuut bij de publieke omroep in, om vervolgens uitgebreid afscheid te nemen van de kijker.

“Tsja, en euh, wat moet ik zeggen.” Na twintig jaar NOS presenteerde Toine van Peperstraten vandaag zijn laatste uitzending. En daar had hij duidelijk moeite mee. Met overslaande stem zet hij zijn laatste minuut bij de publieke omroep in, om vervolgens uitgebreid afscheid te nemen van de kijker. Want eigenlijk wist hij wel degelijk wat hij moest zeggen.

Van Peperstraten werkte voor de televisie bij Studio Sport en voor de radio bij Langs de Lijn. Voortaan zal hij te zien zijn bij Fox Sports, de opvolger van Eredivisie Live. Bij de NOS wordt Van Peperstraten opgevolgd door Gert van ’t Hof. Ook keert Hugo Borst terug. Samen met Henry Schut gaat Borst vanaf 4 augustus de zondagmiddageditie van het radioprogramma NOS Langs de Lijn presenteren.

    • Lex Boon