Gratis geld? Nee, bedankt

Still uit filmpje.

We weten allemaal dat niets in het leven gratis is en als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat het vaak ook. En dus lukte het deze jongen in Boston maar niet om voorbijgangers een dollar te geven, al riep hij nog zo hard ‘free money’!

Je zou zeggen, hoe moeilijk kan het zijn om mensen geld te laten aannemen? Mensen laten zich immers toch de hele dag allerlei ‘aanbiedingen’ aansmeren. Of zouden Amerikanen sinds de kredietcrisis een stuk achterdochtiger zijn voor zwendel en allerlei verdachte handeltjes?

Hoe dan ook, het lukte de jongens van de site Fatawesome maar niet om aan passerend publiek een dollar te slijten, zelfs als erbij gezegd werd dat er niets achter zat. Pas vele, vele pogingen later wilde eindelijk iemand een dollar hebben.

    • Anouk Eigenraam