Themavakantie

Jeroen de Leijer en Marjolein Schalk geven in woord en beeld vakantie- tips aan thuisblijvers.

Er zijn mensen die tijdens hun vakantie een hobby willen uitoefenen, zoals yoga in India, een schildercursus in Frankrijk of survival in de Ardennen.

Het is geweldig om met gelijkgestemden je favoriete bezigheden te delen. Daar hoef je niet ver voor op reis! Ga op zoek naar mensen met dezelfde liefhebberij. Hang een advertentie op in de supermarkt. Regel vervolgens samen een yogareis in je eigen tuin, onderneem een wandelvakantie in het park of ga aquarelleren in je huiskamer. Op deze manier kun je elke vakantieweek van thema wisselen. Als je deze themavakanties een beetje te gewoontjes vindt, kun je ook kiezen voor een nagellakresort in je badkamer of sudoku-survival op het plein.

Deze thuisblijftips zijn gebaseerd op Niemand de deur uit, Vakantieboek voor thuisblijvers van Jeroen de Leijer en Marjolein Schalk (uitgeverij De Harmonie).

    • Tips voor Thuisblijvers