Rotterdams avondskaten

Gaan //

skatenWednesday Night SkateRotterdam24 en 31 juli, 7, 14, 21 en 28 augustuswednesdaynightskate.nl

Liever op acht wielen dan twee benen? In Rotterdam start vanaf vandaag de Wednesday Night Skate. Op zes woensdagavonden kunnen skaters – ervaring niet vereist – een route door de stad volgen, met z’n duizenden tegelijk. De afgelopen jaren deden tussen de 40.000 en 50.000 skaters mee. Er moet evengoed iets goedgemaakt worden dit jaar: vorig jaar werden twee tochten, waaronder de afsluitende, afgelast vanwege het slechte weer. Als het mooie weer vanavond standhoudt, start de tocht van ruim twaalf kilometer om 19.30 uur op de Binnenrotte (bij station Blaak en de Kubuswoningen) en brengt je over de Meent, de Maasboulevard, de Coolsingel en helemaal rond het Kralingse Bos. De ‘deuren’ gaan om 18.00 uur open. Na de finish is elke avond tot 23.00 uur een rollerdisco, met muziek en drank op de Binnenrotte.