Kijken: spannende aankondiging voor ‘CSI: De Gemeenteraad’

Oh, Canada, je hebt de meest zinderende trailer ooit gemaakt voor een lokale gemeenteraadsvergadering. Kijk mee naar deze speciale aflevering van ‘CSI: De gemeenteraad’. Wie zal er nu weer roet in het eten gooien in de stemronde voor dingen waarover gestemd moeten worden?

Screenshot Youtube.com

Oh, Canada, je hebt de meest zinderende trailer ooit gemaakt voor een lokale gemeenteraadsvergadering. Kijk mee naar deze speciale aflevering van ‘CSI: De gemeenteraad’. Wie zal er nu weer roet in het eten gooien in de stemronde voor dingen waarover gestemd moeten worden?

Elke maandagavond is ‘ie te zien op de buis, de lokale gemeenteraadsvergadering van Whitehorse. De slogan van het Canadese stadje, ‘the wilderness city’, komt goed uit de verf in de trailer. Die is met de dramatische muziek namelijk behoorlijk woest. Maar het allermooiste van de trailer wordt bewaard voor het eind…namelijk het aantal agendapunten van de Community Services Committee. Dat zijn er vier. VIER! Mijn pluis staat fier rechtop!

Wie vond dat er te weinig spanning en sensatie was in de gemeenteraad? Is het een gemeenteraadslid met Adobe Premiere Pro-montagevaardigheden die het tijd vond voor wat reclame? En waar komt die geweldige muziek vandaan? Zoveel vragen!

Er is een antwoord: Northwestel Community TV zit achter het spotje. Ze prijzen de vergadering aan als “de beste drie uur op televisie”:

“Real, honest, revealing, pertinent, now. Whitehorse City Council delivers every week - and we captured the action many people don’t see in our new, epic commercial.”

Move over, CSI. De gemeenteraad is daar.

    • Judith Laanen