App voor stadse boeren

Doen //

AppStadseboeren Gratis via de App Store

Ben je enthousiast op je balkon of tuin je eigen groente aan het verbouwen? Dat doen er meer. Met de app Stadseboeren kun je alle mensen vinden die zich bezig houden met stadslandbouw. Daar kun je vervolgens contact mee leggen, om bijvoorbeeld ruilhandel te bedrijven. In je virtuele moestuin plaats je alle producten die je zelf in de aanbieding hebt, en dan begint het ruilen: een krielkip tegen zelfverbouwde olijven, oregano of pluksla. De app heeft ook een agenda met alle initiatieven in de buurt over stadslandbouw, de laatste tips – hoe je bijvoorbeeld een avocadoboompje kweekt – én een overzichtelijke kaart waar alle andere boeren in de omgeving op staan. Ook kun je je inschrijven voor cursussen. De app maakt gebruik van je Facebookprofiel.