Trouw zoekt grenzen op

Gaan //

TentoonstellingEYE at TrouwFederico Fellini’s Toby DamnitToegang gratisnrch.nl/z85

In het holst van de nacht even ontsnappen aan het feestgedruis en in alle rust een tentoonstelling bijwonen. Of een filmpje meepikken. Het kan allemaal in hetzelfde gebouw. Want De Verdieping, de stichting verantwoordelijk voor het kunst- en cultuurprogramma van TrouwAmsterdam, en filmmuseum EYE slaan de handen ineen. Filmmuseum EYE presenteert deze zomer een grote tentoonstelling over Federico Fellini, de gezichtsbepalende meester van de naoorlogse Italiaanse cinema. Wie de EYE-locatie in Amsterdam-Noord een brug te ver is, kan zich ook in Trouw onderdompelen in de wonderlijke wereld van wijlen Fellini, de excentrieke regisseur van onder meer de films La Strada, La Dolce Vita en . In de Hal in Trouw staat nog tot en met zondag 28 juli Fellini’s obscure film Toby Damnit (1968) geprogrammeerd.