Storing treft KPN-klanten in Frankrijk

Klanten van KPN die in Frankrijk zijn kunnen daar niet of nauwelijks bellen, sms’en en mobiel internetten. De oorzaak is een storing, meldde de provider vanmiddag. Noodnummers zijn wel bereikbaar en internetten via wifi kan ook gewoon.

Het logo van KPN op het hoofdkantoor in Den Haag.
Het logo van KPN op het hoofdkantoor in Den Haag. Foto ANP / Valerie Kuypers

Klanten van KPN die in Frankrijk zijn kunnen daar niet of nauwelijks bellen, sms’en en mobiel internetten. De oorzaak is een storing, meldde de provider vanmiddag. Noodnummers zijn wel bereikbaar en internetten via wifi kan ook gewoon.

De storing ontstond gisterochtend. Aanvankelijk waren ook klanten in andere landen getroffen, maar daar is de storing volgens KPN sinds afgelopen nacht verholpen. Alleen in Frankrijk en Monaco zijn nog problemen.

KPN kan nog niet zeggen wanneer de storing voorbij is. Volgens het bedrijf is de oorzaak bekend en wordt hard gewerkt om het probleem op te lossen. (Novum)