Opinie

Receptioniste

Met dochter Eline van 10 naar de huisarts vanwege haar aanhoudende hoest. Helaas blijkt de eigen huisarts met vakantie en de receptioniste verwijst ons daarom door naar zijn vervanger, dokter H. Ik realiseer me dat ik niet weet hoe dokter H. eruitziet. Voor we in de volle wachtkamer plaatsnemen, vraag ik daarom aan de receptioniste:

Met dochter Eline van 10 naar de huisarts vanwege haar aanhoudende hoest. Helaas blijkt de eigen huisarts met vakantie en de receptioniste verwijst ons daarom door naar zijn vervanger, dokter H.

Ik realiseer me dat ik niet weet hoe dokter H. eruitziet. Voor we in de volle wachtkamer plaatsnemen, vraag ik daarom aan de receptioniste: „Mag ik vragen hoe dokter H. eruitziet?”

Serieus en zonder aarzelen antwoordt ze: „Goed.”

Nicoline Soede