New Yorkse honkbalfans zijn weg van pitcher Harvey. Maar hoe hij eruitziet?

Ook al heeft pitchtalent Matt Harvey tot nu toe een droomseizoen bij de New York Mets, kennen New Yorkers hem eigenlijk wel? Talkshowhost Jimmy Fallon stuurde Harvey zelf op pad dat uit te zoeken. Een mening hadden ze wel, maar of ze weten hoe Harvey eruitziet?

Pitcher Matt Harvey (l) vraagt een nietsvermoedende Mets-fan wat hij van hem vindt Still uit video

De 24-jarige Matt Harvey is een van de grootste nieuwe talenten in de MLB, de hoogste profcompetitie in het Amerikaanse honkbal. Hij is pitcher voor de New York Mets en mocht gisteren, tijdens de jaarlijke All-Star Game met de beste spelers in de MLB, de wedstrijd starten.

Ook al heeft hij tot nu toe een indrukwekkend seizoen in New York, is hij eigenlijk wel écht bekend bij New Yorkers? Talkshowhost Jimmy Fallon stuurde Harvey op pad dat uit te zoeken. Harvey vroeg zelfverklaarde fans: wat vinden jullie van Matt Harvey? Een mening hadden ze wel, maar of ze weten hoe Harvey eruitziet?

Harvey kon erom lachen en refereerde in een tweet gisteren nog aan het item:

Twitter avatar MattHarvey33 Matt Harvey It was nice to be recognized in my home park tonight, not like on @jimmyfallon last night. #ASG
    • Frank Huiskamp