Dode kickbokser in Veghel inderdaad vermoord - ex-verdachte Zijtaart

De Mobiele Eenheid zoekt in de omgeving van het huis van de doodgeschoten kickbokser in Veghel naar sporen. Foto ANP / Piroschka van de Wouw

De dode man die zaterdagochtend werd aangetroffen in een auto voor een woning in Veghel is inderdaad door een misdrijf om het leven gekomen, meldt de politie maandag nadat sectie op het lichaam is verricht.

De auto waarin de man werd gevonden stond op de oprit van zijn woning in de Brabantse plaats. Het betreft de woning van de kickbokser Volkan Düzgün. Volgens Omroep Brabant is de buurt geschokt. De mobiele eenheid zocht vandaag in de omgeving van de woning aan de Scheifelaar naar extra sporen. Of die ook zijn gevonden, wil de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen. Mogelijk werd gezocht naar kogelhulzen. De woning is inmiddels vrijgegeven.

De omgeving van het huis waar afgelopen zaterdag de doodgeschoten kickbokser buiten in een auto werd gevonden in Veghel is afgezet. Foto ANP / Piroschka van de Wouw

Alles wijst erop dat hij is geliquideerd. Düzgün was een verdachte in de zaak van de schietpartij op een kickboksgala eind vorig jaar in het nabijgelegen Zijtaart. Het lichaam is vanmiddag vrijgegeven aan de familie.

    • Anouk Eigenraam