Opinie

    • Ik

Caissière

Op woensdag parkeer ik (85) mijn auto op het parkeerterrein van de supermarkt terwijl er tegenover mij eenzelfde auto wordt geparkeerd door een van de vaste caissières. Wij maken een praatje en als ik zeg dat ik boodschappen ga doen, is haar reactie: „Kassa 3 hoor!” De vrijdag daarop – ik heb even wat nodig

Op woensdag parkeer ik (85) mijn auto op het parkeerterrein van de supermarkt terwijl er tegenover mij eenzelfde auto wordt geparkeerd door een van de vaste caissières. Wij maken een praatje en als ik zeg dat ik boodschappen ga doen, is haar reactie: „Kassa 3 hoor!”

De vrijdag daarop – ik heb even wat nodig – reken ik bij haar af. Zij wenst mij routineus een prettige dag en ik zeg, mij niet realiserend dat er op zaterdag invalkrachten werken: „Tot morgen.”

Lachend antwoordt ze: „Ja graag, maar niet hier.”

Wim Groenenboom

    • Ik