Brand legt Twents partycentrum in de as

Een grote brand heeft vannacht partycentrum ’t Hölscher in het Twentse dorp Saasveld verwoest. Daarbij zijn geen slachtoffers gevallen, meldt de brandweer. Brandweerkorpsen uit de hele regio Twente werden opgeroepen om te helpen blussen.

Bekijk de beelden van RTV Oost

Het vuur brak rond 01.00 uur uit in het pand aan de Drosteweg. Al snel bleek er geen houden meer aan voor de brandweer. Wel kon worden voorkomen dat een naastgelegen pand ten prooi viel aan de vlammen. Het partycentrum, dat bestond uit een restaurant en verschillende zalen, is volledig in de as gelegd.

Twitter avatar BrandweerTwente Brandweer Twente Grip1 #saasveld. Geen slachtoffers. Inzet op uitbreiding voorkomen naast gelegen pand. Restaurant kan als verloren beschouwd worden
Twitter avatar CoenEidhof Coen Eidhof Grote brand in saasveld.. http://t.co/5P3aHAMbQ0

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brandweer verwacht nog de hele ochtend bezig te zijn met nablussen.

    • Lex Boon