Recensie-overzicht Expositie

Call of the Mall, t/m 22/9 in Hoog Catharijne, Utrecht. Inl: callofthemall.nl

NRC HandelsbladIn de jaren zeventig werd dit complex ontworpen met leuke hoekjes en gangetjes. Het werden plekken die overlast aantrokken en gesloten moesten worden. De exposanten maken ze weer open. Ester van de Wiel bijvoorbeeld maakte met een moestuin het dakterras weer toegankelijk. [...] Deze kunst maakt het winkelcentrum een betere plek. *****

AD/Utrechts NieuwsbladOp de gangen, pleinen en in verborgen hoeken staan de werken op een toegankelijke manier opgesteld. [...] En mocht je klaar zijn met kunst kijken, dan kun je altijd nog shoppen.

de VolkskrantHet moet de droom van de organisatie zijn, dat kunst zoveel onverwacht publiek weet te grijpen. Een paar keer lukt dat op Call of The Mall en daarmee is de opdracht geslaagd. In deze omgeving vol prikkels mensen laten stoppen, zich verbazen, erover praten. ****