Man dood in auto Veghel, mogelijk ex-verdachte schietpartij Zijtaart

De politie heeft vanochtend een dode man aangetroffen in een auto in Veghel. Er wordt uitgegaan van een misdrijf. Omroep Brabant meldt dat het gaat om kickbokser Volkan Düzgün, ex-verdachte van de schietpartij in Zijtaart. De politie kan dit tegenover nrc.nl nog niet bevestigen.

Foto ANP/ Lex van Lieshout

De politie heeft vanochtend een dode man aangetroffen in een auto in Veghel. Er wordt uitgegaan van een misdrijf. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de man, zegt een woordvoerder van de politie tegen nrc.nl. Later vanmiddag zou er meer bekend moeten worden daarover.

Volgens Omroep Brabant is het slachtoffer echter zeker een ex-verdachte in de zaak van de schietpartij op een kickboksgala in Zijtaart eind vorig jaar. De man, Volkan Düzgün, zou zijn doodgeschoten.

Even voor 06.30 uur kwam een melding binnen over de dode man die werd gevonden in de Scheifelaar in de Brabantse plaats. De technische recherche was vanochtend ter plaatse om onderzoek te doen, schrijft Novum.


Grotere kaart weergeven

Siamak S. kreeg 16 jaar cel voor schietpartij

Bij de schietpartij in Zijtaart werd een kickbokspromotor doodgeschoten. De 32-jarige Siamak S. werd vorige maand tot zestien jaar cel veroordeeld. Het OM is tegen de zaak in beroep gegaan, omdat de man werd veroordeeld voor doodslag, terwijl een straf voor moord was geëist.

    • Frank Huiskamp