Kidsflits

Serie: Gek op jou! Rapper Yes-R helpt verliefden tussen 11 en 13 bij het maken van een eerste afspraakje.

Zaterdag, Ned.3, 15.20-15.30u.

Film: Superechte liefde. Anne (10) houdt van rennen en boomklimmen. Als er een nieuwe jongen in de klas komt, wordt ze verliefd op hem. Maar helaas vinden alle meisjes hem leuk, ook de populaire Ellen. Dus moet Anne iets verzinnen om zijn aandacht te trekken.Zaterdag, Ned.3, 15.30-16.50u.

Film: Vakantie in eigen land.

Saskia’s vader heeft bijna geen geld meer heeft. De reis naar het buitenland gaat niet door en wordt vervangen door een vakantie in Nederland. Met haar familie neemt Saskia haar intrek in een vervallen huisje op een camping waar ook een Sinti-familie woont. Daar leert ze zigeunerjongen Dukker kennen. Zondag, 09.00-10.15u.

Spelshow: Het Spetterslot. De aanvallers tegen de verdedigers, met waterkanonnen, paintballen, schuim en lijm. Zondag, Ned.3, 14.10-15.15u.