Kelderdj's van formaat

GAAN // VIERDAAGSE WALK ON VRIJDAG 12 T/M ZONDAG 20 JULI Nijmegen, Old Cave, zie driftomtedansen. nl en vierdaagsefeesten.nl

Dinsdag begint de 97ste Vierdaagse in Nijmegen. Blarenhaters en wandelaars opgelet: als opwarmertje of alternatief organiseert Drift een week lang feesten in Old Cave. In de ondergrondse kelder staan de hele week dj’s en producers van formaat. Zoals Rødhåd, Amir Alexander, Eaglemen en Patrice Scott. Ook Speedy J, bekend om zijn hard, harder, nog hardere beuktechno, warmt Nijmegen zaterdag al op in poppodium Doornroosje met een set die de hele nacht duurt. Dat is overigens maar een greep uit het aanbod. De Vierdaagsefeesten zijn het grootste gratis toegankelijke evenement in Nederland en trekken met de wandelroutes zo’n 2,1 miljoen bezoekers. Er treden meer dan 2.750 artiesten op, verspreid over 33 podia. Naast dj’s zijn er ook optredens van soulzanger Jose James, rapper Cashmere Cat en culthelden Rembo & Rembo.